Zoekt u een overnachting voor een weekendje weg of wilt u er even tussenuit zonder hoeven te koken? Wij bieden een bed & breakfast aan met een viersterren gevoel in een huiselijke sfeer. 

Rust, ruimte, natuur en luxe: dat staat centraal tijdens uw verblijf in onze bed & breakfast kamer. Deze kamer bevindt zich in een woonhuis op landgoed Sonneborghe en is omringd door weilanden. U wordt elke ochtend gewekt door een prachtig fluitconcert van alle vogels die een plekje rondom het huis hebben.

Rondom het huis ligt een prachtige tuin met verschillende plekjes waar u buiten kunt eten of genieten van een kop koffie. Maar voor de minder mooie dagen kunt u in de verwarmde prieel in de tuin zitten. Na een lange dag kunt u zich terug trekken in uw kamer en gebruik maken van de sauna of jacuzzi (betaald).

Sonneborghe bevindt zich vlakbij Kollumerzwaag, een klein dorpje in Friesland. Het dorp dient zich als een perfecte uitgangspunt voor allemaal activiteiten, zoals fietstochten of wandelroutes. Maar ook voor een bezoek aan één van de waddeneilanden of steden als Leeuwarden, Drachten of Dokkum. Op fietsafstand vindt u van meerdere supermarkten, winkels, café’s en restaurants.

Benieuwd wat onze vorige gasten van hun verblijf vonden? Lees dat hier. 

Geschikt voor twee personen
€ 96 per nacht (2 pers.)
€ 79 per nacht (1 pers.)
Twee éénpersoons bedden
Bedlinnen & badhanddoeken inbegrepen
Privé badkamer
Inclusief ontbijt
Ontbijtbuffet in aparte ontbijtkamer
Gratis Wi-Fi & parkeren