Paardencoaching consulten, workshops en onthaast  en   bezinningsweekenden

Sonneborghe biedt consulten, workshops en een all-inclusive weekend waarin paardencoaching, onthaasten en bezinning centraal staan. Wilt u ontsnappen aan de drukte en genieten van de rust, natuur en de paarden? Dan is de paardencoaching op Sonneborghe iets voor u. Tot rust komen in de wellness van Sonneborghe en bewustwording van jezelf door bij de paarden te zijn.

Paardencoaching

Paarden kunnen door hun sterke zintuigen aanvoelen wat er in een persoon omgaat. Ze geven signalen en spiegelen datgene wat voor ons op dat moment belangrijk is. Tijdens de paardencoaching zijn er drie onderwerpen. De eerste  gaat over jouw gevoel, de tweede  over jouw persoonlijk thema en de derde over jouw passie. We kijken naar de signalen van de paarden en gaan oefeningen doen.

Het paardencoachingsweekend is van vrijdag 15:00 tot zondag 15:00. Elke dag is er paardencoaching en kunt u genieten van rust, ruimte en natuur. De overnachting, het ontbijt, lunch, diner (incl. koffie, thee en frisdrank) zijn inbegrepen. U kunt ook gratis gebruik maken van de sauna en jacuzzi. Kosten: € 295,- per persoon (€ 550,- per 2 personen). Datum van het weekend in overleg. Ervaring met paarden is niet nodig.

Ook bieden wij consulten en eendaagse workshops.

  • Consult 1,5 uur  € 49,00 p.p.
  • Consult 2,5 uur  € 59,00 p.p.

Eendaagse workshop van 10 uur tot 15 uur  €  89,00 p.p.

De prijzen zijn incl. koffie, thee, frisdrank en koek. Lunch zelf meenemen.

 Deelname in overleg.

 

Achtergrond en ervaring

Ik ben Alie Stenekes en 57 jaar oud. Ik heb 40 jaar ervaring met paarden en met werken in de gezondheidszorg. Zes jaar geleden kwam ik in aanraking met paardencoaching en heb ik aan workshops en cursusweekenden meegedaan.

De reden dat ik begonnen ben met paardencoaching is dat ik zelf heb ervaren wat paarden voor mensen kunnen doen. Dit was voor mij de reden om mens en paard bij elkaar te brengen.

Drie jaar geleden heb ik de basisopleiding hulpverlening met paarden gedaan bij Josien Willemsen. Nu organiseer ik paardencoachingsweekenden in combinatie met onthaasten en bezinnen.

Wat voorop staat in de paardencoaching is bewustwording,  plezier en ontspanning.

 

Heeft u belangstelling? Dan kunt u bellen naar Alie Stenekes (06 17405283) of mail naar info@sonneborghe.nl. 

Recensies

Sonneborghe is een prachtig paradijsje. Overal groen om je heen, rust, ruimte, dieren… Alie is een heel geïnteresseerd, relaxed en bijzonder mens. Ik kreeg onverwacht een paardencoachsessie van haar. Tijdens de sessie is er veel ruimte voor je eigen interpretatie. Alie volgt jou als coachee, maar geeft ook af en toe een duwtje in de goede richting. Je kunt zelf het thema van de sessie bepalen. Daarbinnen laten de paarden bijzondere dingen zien (bij mij bijvoorbeeld dat ik iets van me af moet schudden). Een mooie eerste kennismaking met paardencoaching, op een heel mooi plekje in Friesland!

– Miriam van der Hut

Wat een fantastisch wellness/paardencoachingsweekend gehad. Het ontbrak aan niets. (h)eerlijk gegeten, lekker kunnen ontspannen in sauna en bubbelbad. En geestelijk verrijkt door 2 hele bijzondere paarden Jack en Sanne, die drie dagen lang ons gevoelsleven gespiegeld hebben en ons handvatten gegeven hebben. Hetgeen zij spiegelden werd door Alie vertaald. We zijn er rijker en ontspannen vandaan gekomen…… heel veel dank aan Alie en Anton en de paarden!

Nagenieten van een bijzonder weekend paardencoaching en wellness.. Samen met Joyce . We zijn gastvrij verwelkomd door Alie en Anton die er alles aan gedaan hebben om er lichamelijk, culinair en, last but not least, geestelijk er een prachtig weekend van te maken met behulp van twee bijzondere paarden Jack en Sanne… deze ervaring is er een met een gouden randje

  • Marina van de Ven

Wat een fantastisch, bijzonder weekend heb ik mogen beleven op Sonneborghe. Een oase van rust en ontspanning. Verwend met heerlijke maaltijden, een fijne kamer en even bijkomen met bubbels in de jacuzzi.
Drie bijzondere sessies paardencoaching met Sanne en Jack die mij tot de kern brachten en mij hielpen antwoorden te vinden op vragen die een een grote rol in mijn leven hebben. Rust, balans, loslaten, dromen uitspreken en inzicht krijgen.
Alie is een prachtig, mooi mens die voor alles open staat en met veel liefde aan je zijde staat. Op zondag een mooi cadeau gekregen, samen twee uur met de paarden een buitenrit gemaakt.
Ik kijk met veel warmte terug op dit fantastische weekend!
Dank je wel Alie! 🤗

 

  • Linda Hockx, 30 oktober 2019