Wilt u kennis maken met de wereld van het paard? Op Sonneborghe zijn hiervoor de volgende mogelijkheden: leren met paarden, individuele coaching en een bezinningsweekend.

Leren met paarden

Onder deskundige begeleiding kunt u of uw kinderen op een ontspannende wijze en in een natuurrijke omgeving met paarden aan de slag. Afhankelijk van uw ervaring en wensen kijken wij samen welke activiteiten met het paard geschikt is voor u. Wat voorop staat is ontspanning, tot rust komen en genieten van paard en natuur. Kosten: € 20,- per uur.

Paardencoaching

Paardencoaching is het bewust worden van jezelf met behulp van paarden. Door hun sterke zintuigen kunnen paarden aanvoelen wat er in een persoon omgaat. Tijdens het paardencoaching kijken wij samen met de paarden wat er voor u nodig is. Voor een individuele sessie kunt u een vraag inbrengen of u kunt er open in gaan en kijken wat er zich aandient. Kosten € 45,-per sessie van 1,5 uur.

Onthaast en bezinningsweekend

Sonneborghe biedt een all-inclusive weekend waarin paardencoaching, onthaasten en bezinning centraal staan. Tot rust komen in de wellness van Sonneborghe en bewustwording van jezelf door bij de paarden te zijn.

Het weekend is van vrijdag 16:00 tot zondag 16:00. Elke dag is er paardencoaching en kunt u genieten van rust, ruimte en natuur. Het ontbijt, lunch, diner (incl. koffie, thee en frisdrank) is inbegrepen. U kunt ook gratis gebruik maken van de sauna en jacuzzi. Kosten: € 275,- per persoon of € 475 voor twee personen.

 Heeft u belangstelling? Dan kunt u bellen naar Alie Stenekes (06 17405283) of mail naar info@sonneborghe.nl. 

Sonneborghe is een prachtig paradijsje. Overal groen om je heen, rust, ruimte, dieren… Alie is een heel geïnteresseerd, relaxed en bijzonder mens. Ik kreeg onverwacht een paardencoachsessie van haar. Tijdens de sessie is er veel ruimte voor je eigen interpretatie. Alie volgt jou als coachee, maar geeft ook af en toe een duwtje in de goede richting. Je kunt zelf het thema van de sessie bepalen. Daarbinnen laten de paarden bijzondere dingen zien (bij mij bijvoorbeeld dat ik iets van me af moet schudden). Een mooie eerste kennismaking met paardencoaching, op een heel mooi plekje in Friesland!

– Miriam van der Hut