Onze knusse vakantiehuisjes zijn geschikt voor een rustgevende vakantie of tijdelijk verblijf midden in de natuur en omringd door dieren. 

 

Rust, ruimte en natuur: dat staat centraal tijdens uw verblijf in één van onze vakantiehuisjes. Deze vakantiehuisjes staan aan de rand van landgoed Sonneborghe en hebben allemaal uitzicht op een hertenkamp. Naast herten hebben ook vele vogels een plekje rondom het vakantiehuis. U wordt elke ochtend gewekt door een prachtig fluitconcert. 

In 2018-2019 zijn er twee nieuwe vakantiehuisjes gebouwd die volledig energie-neutraal zijn. Deze huisjes zijn uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Zo probeert ook Sonneborghe bij te dragen aan een schoner milieu.

De chalets bevinden zich vlakbij Kollumerzwaag, een klein dorpje in Friesland. Het dorp dient zich als een perfect uitgangspunt voor bijvoorbeeld fietstochten of wandelroutes. Het Nationaal Park Lauwersmeer is vlakbij en is geliefd bij vogelliefhebbers. Ook worden hier o.a. de unieke Dark Sky excursies georganiseerd. Maar ook voor een bezoek aan één van de waddeneilanden (uitgeroepen tot werelderfgoed) of steden als Leeuwarden, Drachten of Dokkum. Deze oude Friese stad met zijn centrum met trapgevels, grachten en bolwerken is ook op fietsafstand te bereiken. U vindt hier meerdere supermarkten, winkels, café’s en restaurants.

Benieuwd wat er allemaal te doen of te zien is in deze omgeving? Lees dat hier. 

2 tot 4 personen
Bed- en badlinnen te huur
Televisie/stereo
Gratis Wi-Fi
Uitzicht op hertenkamp
Tuinmeubelen
Parkeergelegenheid